domingo, 1 de junio de 2014

DWELL: arquitectura i renovació



La web Dwell forma part de la revista, del mateix nom, publicada a Estat Units des de l’any 2000. Combina l’arquitectura, la cultura i el disseny.



L’arquitectura en detall (renovació, espais minimalistes, cases prefabricades) agafa cos en cada un del apartats presentats. La web busca en tot moment la venda del seu producte a través de diversos projectes com excusa, ho veiem sobretot en la presència constant de l’apartat  Dwell Store. En ell mostra la combinació de l’arquitectura amb el disseny, il·luminació... a partir de diferents objectes seleccionats per la revista i explicats a mode de catàleg. Els objectes es poden seleccionar en un llistat o segons l’espai de l’habitatge per el qual estan destinats.

Destaca la secció d'arquitectura prefabricada. Alguns d’aquests articles provenen del web de la mateixa marca, Dwellondesign. L’arquitectura es combina en tot moment amb el disseny, els materials de construcció i especialment la renovació d’espais i materials.

L’apartat combina les visites en exposicions temporals (Eero Saarinen: AReputation for Innovation) amb articles referents a l’arquitectura patrimonial (Beauty vs. Politics: The Architecture, Art, and Design ofWashington DC).

No hay comentarios:

Publicar un comentario